sunnuntai 15. heinäkuuta 2007

Päivä 6: Farmilla uimassa

Laura heräsi hyvin nukutun yön jälkeen ensimmäistä kertaa vasta puoli seitsemältä syömään ja lopullisesti yhdeksän aikoihin. Mitä luksusta! Pamela kävi poimimassa koko porukalle suussa sulavat croissantit ja jättikokoiset patongit aamupalaksi. Aamupalapöydästä löytyikin kaikkea mahdollista herkkua Vaarin tekemästä munakokkelista jogurttiin ja suklaaseen. Nautimme olostamme pihalla huvilateltassa.

Pamela ja Steve taikoivat eri puolilta valtavat määrät uimaleluja, joista tytöt olivat aivan hurmioissaan. Jopa Mummokin uskaltautui 26 asteiseen veteen ja Lauralle oli järjestetty lasten oma paddling pool. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja leppeä tuuli hyväili ihoa juuri sopivasti, ettei tullut liian kuuma. Steve ja Pamela seurustelivat meidän kanssa ja ottivat itsekin välillä aurinkoa.

Jenna ja Kiia vaativat kaikkia uimaan koko päivän ja vihdoin Tellu, Timppa ja Heini lähtivätkin keskelle uimalelumerta peuhaamaan. Aurinko paahtoi pitkään iltaan yli 30c voimalla ja auringonkukat huojuivat tuulessa lempeästi. Iltaruoaksi maistui tonnikalapasta.

Yöpuulle hipsimme pian kymmenen jälkeen voipuneina päivän temmellyksistä. Yläkerrassa nukkuvat Mummo ja Vaari sekä Helakareiden perhe heräilivät yön salamointiin ja rankkasateeseen ja aamuyöllä kiekuvaan naapurinkukkoon sekä räksyttäviin koiriin. Alakerrassa me taas heräilimme tunnin, parin välein Lauran itkuihin. Toivottavasti yön niiskutus ja aivastelut eivät jatku yötä pidempään.

Ei kommentteja: