tiistai 17. heinäkuuta 2007

Päivä 8: Rentoilua Maison d’Ashfieldin malliin

Yö oli todella repalainen, joten pääsimme Irman ja Hanskin sänkyyn nukkumaan aamupäiväunia heidän hoitaessa Lauraa. Kyllä teki kolmen tunnin unet putkeen hyvää ja olo oli aivan uudistunut sen jälkeen. Laurakin oli jo pirteämässä kunnossa, vaikka edelleenkin nenä valui koko ajan.

Muut pelasivat jo krokettia meidän vasta aloitellessa aamupalaa puolen päivän aikaan. Kunnon maitokahvi ja suklaacroissant maistuivat varsin makoisilta. Erikoinen ilma jatkui tänäänkin. Ensin 26c lämmintä ja pilvetön taivas, jonka jälkeen tajuton rankkasade, sitten puolipilvistä ja tuulista ja sitten taas kuuma auringonporotus. Suurta hupia (?) onkin aurinkotuolien ja muiden tavaroiden siirtely sateelta suojaan ja takaisin ulos.

Muu porukka lähti pian käymään kaupoilla ja me jäimme Lauran kanssa talolle keräämään voimia ja rutiineista kiinni. Kevyen siivouksen ja likapyykkien lajittelun jälkeen olikin ihanaa makoilla aurinkotuolissa ja kirjoitella blogia, kunnes Laura heräsi syömään ja hieman leikkimään Finskiltä saamamme lelukirjan kanssa.

Illalla grillailimme kanaa ja lihaa yhdessä kasvisten ja perunoiden kanssa ja istuimme iltaa ulkona kynttilöiden valossa yhdessä reissun valokuvia ihastellen.

Ei kommentteja: